top of page
Etsi
  • teakkeri

Toimiston ergonomisin työpiste

Päivitetty: 3. syysk. 2021

Kokonainen työpäivä tietokoneen edessä tavallisella työtuolilla istuen rasittaa selkää huomattavasti. Riippumatta siitä, kuinka kovin yritämme pitää oikean asennon ja hyvän ryhdin, niin ennemmin tai myöhemmin päädymme työskentelemään epäergonimisissa asennoissa, sillä kukaan ei voita painovoimaa pitkällä aikavälillä.


Kipeä selkä ja niskakipu ovat huonosti suunnitellun työpisteen yleisiä oireita. Venda -tuolin työpisteosia on helppo säätää, joten painovoima ei ole enää ongelma. Oletko insinööri, koodari, muusikko, pelaaja tai tavallinen toimistosoturi? Todennäköisesti vietät suurimman osan ajastasi työskentelemällä tietokoneen ääressä.


Vaikka koneiden prosessoriteho on kehittynyt dramaattisesti, tapamme olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa ei ole muuttunut. Monelle työpiste on yhtä kuin pöytä, tuoli ja epämukavuus. Työpäivän aikana alaraajojen turvotus, puutuminen, päänsärky sekä niska- hartia- ja -selkäkivut pääsevät yllättämään.


Pysyvä istumatyö on jo tunnustettu epäterveelliseksi ja pitkällä aikavälillä jopa vaaraksi terveydellesi. Vendan työpisteellä voit asettaa kyynärpäätuet sopivalle korkeudelle sekä pöydän optimaaliseen korkeuteen ja kulmaan. Kun nojaat Venda-tuolissa taaksepäin pienennät samalla selkärangan pystysuoraa painetta. Työpiste on portaattomasti muokattavissa. Jalkojen verenkierto- ja puutumisongelmiin auttaa se, että Venda-työpisteellä on mahdollista työskennellä kohotetuilla jaloilla.


Lihasjännitysten poistuessa saavutat äärimmäisen keskittymisen, mikä lisää työn tuottavuutta. Painon jakautuessa tasaisemmin koko kehoon, pienentää se selän pystysuoraa painetta. Vähentynyt olkapään kireys sujuvoittaa hiiren hallintaa ja tuoli tarjoaa mukavan lannerangan asennon lonkan ja selkärangan kulman ollessa 120 astetta.


Oletko miettinyt pientä unitaukoa työn välissä? Käsin tehdyssä Venda-tuolissa sekin onnistuu kun lihakset ja nivelet rentoutuvat!


337 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page